Säsongserbjudanden


Hitta bästa möjliga priser med Enterprise – oavsett vart i världen du vill åka!

10 % rabatt på sista-minuten-resor

Letar du efter en sista-minuten-resa för att utforska skönheten i Europa eller den exotiska Mellanöstern? Nu kan du sluta leta! Med vårt erbjudande kan du ge dig ut på vägarna och upptäcka allt Enterprise kan erbjuda. Vi har ett omfattande utbud av fordon, inklusive kompakta bilar, SUV:ar och lyxmodeller – det finns garanterat en bil för dina behov.

 

Vi ger dig 10 % rabatt på biluthyrning mellan den 17 april och den 31 maj i 25 länder, så att du kan spara ännu mer på din semester! Varför vänta?

 

Boka nu och utnyttja det här fantastiska erbjudandet innan det är för sent. Tack vare vår enkla bokningsprocess och utmärkta kundservice kan du koppla av och njuta av din resa i vetskapen om att du är i trygga händer. 

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Villkor

 

 1. Det här erbjudandet ger dig 10 % rabatt på baspriset för hyrfordon (baserat på webbplatser med bästa dagsuthyrningspris vid tiden för bokningen) under hela din hyrfordonsbokning (hyresperioden).
 2. Det här erbjudandet är tillgängligt på deltagande Enterprise Rent-A-Car-platskontor i Albanien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Förenade Arabemiraten, Grekland, Island, Israel, Italien, Kosovo, Kroatien, Montenegro, Nordmakedonien, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Rumänien, Saudiarabien, Schweiz, Slovenien, Sverige, Turkiet och Österrike.
 3. Det här erbjudandet gäller för alla bokningar som görs mellan den 17 april och den 31 maj och för hyresperioder mellan den 17 april och den 31 maj men inte för hyresperioder som överstiger 28 dagar. 
 4. Det här erbjudandet gäller alla fordonskategorier som är tillgängliga vid bokningstillfället.
 5. Alla förare måste uppfylla ålderskraven för det land hyrfordonet hämtas i. Åldersreglerna är olika för olika länder och kommer att vara tillgängliga när du bokar online.
 6. Om inget annat anges gäller detta erbjudande inte för några extra avgifter, inklusive valfri självrisk, avgifter för envägshyra, bränslekostnader, avgifter för ytterligare förare eller ung förare, hyra av ytterligare produkter, inklusive men inte begränsat till barnstolar, snökedjor, takräcken och navigationsguider. 
 7. Geografiska begränsningar kan gälla för upphämtnings- och återlämningstjänsten. Kontakta ditt lokala uthyrningskontor för mer information. 
 8. Du kan avboka bokningen ända fram till början av hyresperioden utan avgifter. Om du inte längre behöver bokningen bör du avboka den före hyresperioden.
 9. Erbjudandet gäller i mån av tillgång till fordon och kan inte användas tillsammans med andra kampanjerbjudanden eller rabatterade priser. Det kan inte heller användas för befintliga bokningar. 
 10. Det här erbjudandet och de här villkoren är tillägg till och ersätter inte några villkor i hyresavtalet, som innehåller viktiga bestämmelser om fordonshyra och som fortsätter gälla för uthyrningen. 
 11. Brittisk lag gäller för det här erbjudandet och de här villkoren och alla tvister och anspråk som uppstår på grund av eller i samband med dem. Om du är bosatt inom EU kan du väcka talan om det här erbjudandet och de här villkoren i engelska domstolar eller i domstolarna i den medlemsstat du är bosatt i.
 12. Som konsument gäller alla obligatoriska förordningar för det land du är bosatt i.  Ingenting i dessa regler och villkor, inklusive stycket ovan, påverkar dina rättigheter att som konsument förlita dig på sådana obligatoriska bestämmelser i lokal lagstiftning.
 13. Du bör bekanta dig med de lokala trafikreglerna för det land du ska hyra fordon i. Mer information för länder i EU finns på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Den här kampanjen tillhandahålls av Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB, Storbritannien.