Säsongserbjudanden


Hitta bästa möjliga priser med Enterprise – oavsett vart i världen du vill åka!

10% rabatt på vinteräventyr

Upplev ditt nästa vinteräventyr: Boka din semester med Enterprise och spara 10%!

 

Med vårt erbjudande kan du ge dig ut på vägarna och upptäcka allt som Enterprise har att erbjuda. Med vårt breda sortiment av fordon, inklusive kompakta bilar, SUV:er och lyxmodeller, hittar du garanterat den rätta bilen för dina behov. Vi erbjuder dig 10% rabatt på biluthyrning mellan 1 november - 14 december i 42 länder, så du kan spara ännu mer på din semester! Så varför vänta?

 

Boka nu och utnyttja detta fantastiska erbjudande innan det är för sent. Med vår enkla bokningsprocess och utmärkta kundservice, kan du koppla av och njuta av din resa, säker på att du är i goda händer.
 

Förteckning över deltagande länder

Albanien

Armenien

Bulgarien

Cypern

Danmark

Egypten

Estland

Färöarna

Finland

Förenade Arabemiraten

Georgien

Grekland

Island

Italien

Jordanien

Korsika Norra

Korsika Södra

Kroatien

Kosovo

Lettland

 

Litauen

Luxemburg

Malta

Marocko

Montenegro

Nederländerna

Nordmakedonien

Norge

Oman

Polen

Qatar

Rumänien

Saudiarabien

Schweiz

Serbien

Slovenien

Sverige

Sydafrika

Turkiet

Ungern

Österrike

Villkor & Betingelser

 

 1. Detta erbjudande ger dig rätt till 10% rabatt, endast på basprisen för biluthyrning [Baserat på webbplatsens bästa dagliga hyrespriser vid bokningstillfället] för den tid du reserverar fordonet (uthyrningsperioden).
 2. Erbjudandet är tillgängligt på deltagande Enterprise Rent-A-Car platser i Albanien, Armenien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Egypten, Estland, Färöarna, Finland, Förenade Arabemiraten, Georgien, Grekland, Island, Israel, Italien, Jordanien, Korsika Norra, Korsika Södra, Kroatien, Kosovo, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Marocko, Montenegro, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Oman, Polen, Qatar, Rumänien, Saudiarabien, Schweiz, Serbien, Slovenien, Sverige, Sydafrika, Turkiet, Ungern, Österrike.
 3. Erbjudandet är giltigt för alla reservationer gjorda mellan den 16 september och den 14 december samt uthyrningsperioder mellan 1 november och den 14 december och gäller inte för uthyrningsperioder som överstiger 28 dagar.
 4. Erbjudandet gäller för alla fordonstyper som är tillgängliga vid bokningstillfället.
 5. Alla förare måste uppfylla krav till åldersgräns vid hämtning av fordonet. Åldersgränser varierar beroende på land och information om åldersgräns kommer att finnas tillgängligt för dig att läsa vid bokning online.
 6. Om inget annat anges, gäller detta erbjudande inte för eventuella extra avgifter inklusive valfri självrisk, enkelvägshyra, bränsleavgifter, extra förare och unga förare, hyra av ytterligare utrustning inklusive men inte begränsat till barnstolar, snökedjor, takräcken och navigationsguider.
 7. Tjänsten för upphämtning och avlämning kan ha geografiska begränsningar. Kontakta din uthyrningsfilial för mer information.
 8. Du har rätt att avboka bokningen när som helst fram till uthyrningsperiodens start utan straffavgifter. Om du inte längre behöver bokningen ber vi dig att avboka innan uthyrningsperiodens start.
 9. Erbjudandet är beroende av fordonens tillgänglighet och får inte användas i samband med något annat kampanjerbjudande, rabatter, tidigare eller befintliga bokningar.
 10. Detta erbjudande och dessa villkor är i tillägg till, och ersätter inte några villkor i ditt uthyrningsavtal, som innehåller viktiga bestämmelser relaterade till hyra av fordonet och som fortsätter att gälla fullt ut för uthyrningen.
 11. Detta erbjudande och dessa villkor, och alla tvister eller anspråk som uppstår på grund av eller i samband med dem, regleras av brittisk lag. Om du är bosatt i EU kan du vidta rättsliga åtgärder angående detta erbjudande och villkor i antingen brittiska domstolar eller domstolarna i den EU-medlemsstat där du är bosatt.
 12. Som konsument kommer du att dra nytta av eventuella obligatoriska bestämmelser i lagstiftningen i det land där du är bosatt. Inget i dessa villkor och betingelser, inklusive föregående stycke, påverkar dina rättigheter som konsument att förlita sig på sådana obligatoriska bestämmelser i lokal lagstiftning.
 13. Vi rekommenderar starkt att du sätter dig in i de lokala trafikreglerna i ditt uthyrningsland. Ytterligare information finns för länder inom Europeiska unionen på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14. Denna kampanj erbjuds av Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB.