UEFA Europa League-rabatt

Få 5 % rabatt när du hyr bil i hela Europa.

Oavsett om du ska på en match eller flera så hjälper Enterprise Rent-A-Car alla fotbollsfans att göra resan så enkel som möjligt.

  • Rabatten gäller för alla fotbollsfans och UEFA Europa League-fans
  • Erbjudandet gäller för alla deltagande flygplatser och närliggande platser i Europa
  • Gäller för hyrperioder som slutar den 1 juni 2021 eller tidigare

Villkor:

1. När du anger kundnumret UELFANS vid bokningstillfället berättigar detta erbjudande dig till 5 % rabatt på den grundläggande hyresavgiften endast vid betalning senare- och betala nu-dagshyra som görs vid bokningstillfället för hela din bokning (hyresperiod).

2. Detta erbjudande är tillgängligt på deltagande Enterprise rent-A-Car-platskontor i Europa och Mellanöstern. Kontakta ditt lokala hyreskontor för att ta reda på om de deltar i erbjudandet innan du gör din bokning.

3. Detta erbjudande gäller för alla bokningar som görs den 31 augusti 2019 eller senare och hyresperioder som har fullgjorts före den 1 juni 2021, och det gäller inte hyresperioder som överstiger 27 dagar.

4. Detta erbjudande gäller alla fordonskategorier som är tillgängliga vid bokningstillfället.

5. Alla förare måste vara 25 år eller äldre. Personer mellan 25 och 29 år kan hyra ett fordon i kategori A till F, ett fordon med flera användningsområden eller en skåpbil. För alla andra fordonskategorier måste förare vara 30 år eller äldre, om de inte tillåts enligt lokal lagstiftning. Andra åldersbegränsningar och avgifter för unga förare kan gälla beroende på uthyrningsland.

6. Om inget annat anges gäller detta erbjudande inte för några extra avgifter, inklusive valfri självrisk, avgifter för envägshyra, bränslekostnader, avgifter för ytterligare förare eller ung förare, hyra av ytterligare produkter, inklusive men inte begränsat till barnstolar, snökedjor, takräcken och navigationsguider.

7. Geografiska begränsningar kan gälla för upphämtnings- och återlämningstjänsten. Kontakta ditt lokala uthyrningskontor för mer information.

8. Erbjudandet gäller i mån av tillgång till fordon och kan inte användas tillsammans med andra kampanjerbjudanden eller rabatterade priser. Det kan inte heller användas på tidigare eller redan gjorda bokningar.

9. Detta erbjudande och dessa regler och villkor är tillägg och ersätter inte några villkor i hyresavtalet, som innehåller viktiga bestämmelser om fordonshyra och som ska fortsätta att gälla fullt ut för uthyrningen.

10. Detta erbjudande och dessa regler och villkor, samt eventuella tvister eller anspråk som uppstår på grund av eller i samband med dem, regleras av engelsk lag, och du kan väcka talan i samband med detta erbjudande och dessa villkor i de engelska domstolarna. Om du är bosatt inom Europeiska unionen kan du väcka talan om detta erbjudande och dessa regler och villkor antingen i de engelska domstolarna eller i domstolarna i den medlemsstat där du är bosatt.

11. Som konsument kan du dra nytta av alla obligatoriska bestämmelser i lagstiftningen i det land där du är bosatt. Ingenting i dessa regler och villkor, inklusive stycket ovan, påverkar dina rättigheter att som konsument förlita dig på sådana obligatoriska bestämmelser i lokal lagstiftning.

12. Du rekommenderas att bekanta dig med lokala trafikregler i det land där du bor. Ytterligare information för länder i EU finns på

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Erbjudandet kommer från Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB, som driver varumärkena Enterprise, National och Alamo.