SÄRSKILT MEDDELANDE

Enterprise Rent-A-Car Sverige säger hej och välkommen.

VÅRT LÖFTE
Utmärkt kundservice
Ända sedan 1957 har våra kunder vetat att de kan förvänta sig enastående service från Enterprise, oavsett var i världen de befinner sig.
Från personal med fria händer
Vår personal har befogenhet att göra vad som krävs för att du ska få en positiv upplevelse.
För en enastående användarupplevelse
Hela Enterprise-upplevelsen är utformad för att ge dig mesta möjliga valuta för pengarna och överträffa dina förväntningar.

OM ENTERPRISE

Vi är nykomlingar i Sverige, men har lång erfarenhet av att uppfylla våra kunders transportbehov.

Enterprise är visserligen nytt i Sverige, men vi har växt över hela världen ända sedan 1957. I dag är Enterprise en del av världens största biluthyrningsföretag med fler än 1,5 miljoner bilar. Trots att vi är stora är vi fortfarande ett familjeägt företag med ett enda mål: att överträffa dina förväntningar när det gäller service och valuta för pengarna. Pröva oss och upplev hur Enterprise sätter kunderna i första rummet – alltid. 

 

"Ta hand om kunderna och personalen först, så kommer intäkterna av sig själva."

Citatet kommer från Jack Taylor som grundade Enterprise 1957 och vars familj äger företaget än i dag. Det beskriver med några få ord varför vi har kunnat vara så framgångsrikt under alla år. Vi fokuserar på människorna som betyder mest – våra kunder och vår personal som varje dag ger dig utmärkt service.

Kunnig personal

Vi förser vår personal med den utbildning och de verktyg som de behöver för att kunna sköta sitt jobb. Framförallt ger vi dem befogenhet och frihet att fatta egna beslut.  Om du behöver hjälp eller om ett fel har begåtts har de frihet att agera direkt.  

Vår bakgrund

När Enterprise grundades 1957 hade vi sju bilar som vi hyrde ut från källaren hos en bilhandlare i amerikanska Mellanvästern. I dag är vi en del av världens största biluthyrningsföretag med fler än 1,5 miljoner bilar. 

Planen var aldrig att bli störst i branschen. Vi ville helt enkelt tillgodose kundernas behov med utmärkt service från personal som är kunnig och motiverad att överträffa kundernas förväntningar.  Det är denna strävan mot ett enkelt men slagkraftigt mål som har gjort att vi har kunnat växa till vad vi är i dag. Vi är stolta att få betjäna tiotals miljoner kunder varje år. Vi står redo att hjälpa dig både lokalt och globalt – där du bor eller på flygplatser.