Säsongserbjudanden


Hitta de bästa priserna med Enterprise, oavsett vart i världen du är på väg!

Boka i förväg och lås upp dina vinteräventyr med rabatterad biluthyrning!

Boka din biluthyrning tidigt och njut av 10% rabatt—säkra din bil nu och spara på ditt nästa äventyr med 10% rabatt på biluthyrning i en mängd olika länder runt om i världen.

 

Varför nöja sig med det vanliga när du kan utforska det extraordinära?

 

Oavsett om du längtar efter norrskenet på Island, de snötäckta Alperna eller de idylliska fjordarna i Norge, säkerställer vårt breda urval av destinationer att det finns något för varje resenär.

 

Ta chansen att utforska, upptäcka och skapa oförglömliga minnen med vårt fantastiska erbjudande på biluthyrning.

 

Vårt omfattande utbud av fordon, inklusive små bilar, SUV

och lyxmodeller, gör att du säkert hittar rätt bil som passar dina behov.

 

Boka idag och dra nytta av detta erbjudande för rabatterad biluthyrning i 51 länder från 1 december till 28 februari.

 

Ditt nästa äventyr väntar – boka nu och låt livets roadtrip börja!

Participating Countries

Albanien

Armenien

Belgien

Bosnien-Hercegovina

Bulgarien

Cebu

Cypern

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Färöarna

Georgien

Grekland

Guam

Nederländerna

Island

Italien

Japan

Jordanien

Kosovo

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malta

Marocko

Montenegro

Nicaragua

Nordmakedonien

Norge

Oman

Palau

Polen

Portugal

Qatar

Rumänien

Saipan

Saudiarabien

Schweiz

Serbien

Slovakien

Slovenien

Sverige

Sydafrika

Sydkorea

Tjeckien

Turkiet

Förenade Arabemiraten (UAE)

Ungern

Österrike

Villkor & Betingelser

 

 1. Detta erbjudande ger dig rätt till 10% rabatt på grundhyran för fordonet endast [baserat på webbplatsens bästa dagliga hyror vid bokningstillfället] under hela din fordonsuthyrningsreservation (Hyresperioden).
 2. Detta erbjudande är tillgängligt på deltagande Enterprise Rent-A-Car-platser i Albanien, Armenien, Österrike, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Cebu, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Egypten, Estland, Färöarna, Finland, Georgien, Grekland, Guam, Ungern, Island, Italien, Japan, Jordanien, Kosovo, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Montenegro, Marocko, Nederländerna, Nicaragua, Nordmakedonien, Norge, Oman, Palau, Polen, Portugal, Qatar, Rumänien, Saipan, Saudiarabien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Turkiet, Förenade Arabemiraten.
 3. Detta erbjudande är giltigt för alla bokningar gjorda mellan 17 juni till 28 februari och hyresperioder mellan 1 december – 28 februari och gäller inte för hyresperioder som överstiger 28 dagar. Erbjudandet är inte giltigt i Australien & Nya Zeeland mellan 28 september och 12 oktober 2024.
 4. Detta erbjudande gäller för alla fordonsklasser som är tillgängliga vid bokningstillfället.
 5. Alla förare måste uppfylla de lägsta ålderskraven för det land där fordonet ska hämtas. Ålderspolicyer varierar beroende på hämtningsland och kommer att vara tillgängliga för dig att läsa vid bokningstillfället online.
 6. Om inget annat anges gäller inte detta erbjudande för eventuella extra avgifter inklusive valfri självriskavstående, envägshyraavgifter, bränsleavgifter, extra förare och ung förare avgifter, hyra av extra föremål inklusive men inte begränsat till bilbarnstolar, snökedjor, takräcken och navigeringsguider.
 7. Upphämtnings- och avlämningsservice är föremål för geografiska begränsningar. Kontakta din hyresfilial för mer information.
 8. Du har rätt att avboka reservationen när som helst fram till hyresperiodens början utan påföljder. Skulle du inte längre behöva reservationen ber vi dig att avboka reservationen före hyresperioden.
 9. Detta erbjudande är föremål för fordons tillgänglighet och kan inte användas i samband med något annat kampanjerbjudande, rabatterat pris, tidigare eller befintliga reservationer.
 10. Detta erbjudande och dessa villkor är ytterligare till, och ersätter inte några villkor i avtalet i samband med din hyra, som innehåller viktiga bestämmelser om hyran av fordon och som ska fortsätta att gälla i sin helhet för hyran.
 11. Detta erbjudande och dessa villkor, och alla tvister eller anspråk som uppstår ur eller i samband med dem, regleras av engelsk lag. Om du är bosatt i Europeiska unionen kan du väcka rättsliga förfaranden avseende detta erbjudande och dessa villkor i antingen de engelska domstolarna eller domstolarna i den EU-medlemsstat där du är bosatt.
 12. Som konsument kommer du att dra nytta av eventuella obligatoriska bestämmelser i lagen i det land där du är bosatt. Ingenting i dessa villkor, inklusive ovanstående stycke, påverkar dina rättigheter som konsument att åberopa sådana obligatoriska bestämmelser i lokal lag.
 13. Du uppmanas starkt att sätta dig in i lokala trafikregler i ditt hyreslandsdestination. Mer information finns för länder i Europeiska unionen på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Denna kampanj erbjuds av Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB