UEFA Europa League-fans – resan börjar här!

Alla UEFA Europa League-fans, se hit! Enterprise Rent-A-Car vill hjälpa dig att följa ditt lag på deras resa i UEFA Europa League – oavsett om du ska resa till eller från en match för att se ditt lag spela, eller om du vill åka till säsongsfinalen i Baku.

Se den officiella matchkalendern på UEFA.com för att hålla dig uppdaterad om UEFA Europa League under hela säsongen.

UEFA-sponsorkampanj

Få 5 % rabatt när du hyr bil i hela Europa.


Gör en torsdagsmatch till en långhelg!

Oavsett om du bara ska se en match eller vill stanna lite längre gör vi allt vi kan för att ge alla fotbollsfans den service som de förtjänar. Med vår rabatt på 5 % på alla hyrbilar blir det ännu enklare att lägga till extra tid. Börja boka genom att fylla i uppgifterna här nedanför.

Villkor:

Erbjudandet gäller på deltagande Enterprise Rent-A-Car-kontor i Europa och Mellanöstern på uthyrningar som slutar den 1 juni 2021 eller före. Kontakta ditt lokala kontor för att kontrollera om de deltar i erbjudandet innan du gör din bokning. Erbjudandet ger dig 5 % rabatt på dags- eller veckopriset på ett fordon vid bokningstillfället. Priserna varierar mellan kontor och prisuppgifterna hittas på en Enterprise-webbplats. Ytterligare avgifter för körsträckor kan tillkomma om obegränsad körsträcka inte ingår, beroende på uthyrningskontor. Extra avgifter kan tillkomma som t.ex. avgifter för skadeförsäkring (inklusive stöldskydd), avgifter från tredje part och, i tillämpliga fall, vägavgifter, mervärdesskatt eller skatt på varor och tjänster samt transaktionsavgifter på kredit- och betalkort. Gör en reservation 24 timmar i förväg för att utnyttja det här erbjudandet. Erbjudandet gäller alla fordonsklasser. Rabatten gäller inte ytterligare kostnader som inte ingår i priset som anges ovan. Hyrestagaren ansvarar för alla extra kostnader som kan tillkomma, inklusive den valfria självriskförsäkringen, bensin, kostnaden för hyra av barnstolar, takräcke och navigationsguider m.m. Den minsta uthyrningsperioden är 1 dag och maximal uthyrningsperiod är 27 på varandra följande 24-timmarsdagar. Erbjudandet gäller inte uthyrningsperioder som överstiger 28 dagar. Alla förare måste vara 25 år eller äldre. Personer mellan 25 och 29 år kan hyra ett fordon i klass A till F, en mini-MPV eller en minibuss. För alla andra fordonsklasser måste förare vara 30 år eller äldre, om de inte tillåts enligt lokal lagstiftning. Ange kundnumret UELFANS vid bokningstillfället för att säkerställa att rabatten är tillämplig. Erbjudandet gäller i mån av tillgång av fordon vid bokningstillfället. Normala hyresvillkor gäller. Andra begränsningar, inklusive specialdagar då erbjudandet inte gäller, kan förekomma. Få mer information genom att kontakta ditt lokala uthyrningskontor. Erbjudandet kan inte användas tillsammans med andra kampanjer, erbjudanden eller rabatterade priser. Det kan inte användas på tidigare eller redan gjorda bokningar heller. Hämtning- och lämningstjänsten har geografiska begränsningar. Få mer information genom att kontakta ditt lokala uthyrningskontor.