Vår underhållsstandard

Vår underhållsstandard genomsyrar allt vi gör.
Vi lovar att sätta dig främst, med exceptionell kundservice och fordon som underhålls och rengörs enligt våra höga kvalitetskrav.
Vi inför ständigt nya innovationer för att hjälpa utvecklingen framåt – bland annat nya sätt att göra det lilla extra för dig, så att du kan känna dig trygg ute på vägarna oavsett vart livet tar dig.
För att hålla löftet till dig följer alla våra uthyrningskontor följande bästa praxis.
 

Complete Clean Pledge

Rena fordon har alltid varit en prioritet för oss. Med Complete Clean Pledge® har vi ytterligare förbättrat rengöringsrutinerna för våra fordon och kontor så att du kan känna dig trygg vid varje hyrtillfälle.

Complete Clean Pledge

Smidiga transaktioner

Vi vill att uthyrningsprocessen ska vara så intuitiv och enkel som möjligt. Så vi arbetar för fullt med att tillhandahålla högteknologiska och smidiga digitala verktyg som du kan använda på egen hand utan att göra avkall på servicen.

Low Touch Transactions

Exceptionell kundservice

Bra kundservice börjar med att lyssna. Vi tar oss tid att förstå dina behov så att vi kan erbjuda dig den bästa lösningen. Att lyssna på våra kunder är vad som har gjort oss till en global ledare inom transport. Kunderna kommer till oss – och stannar hos oss – eftersom vi alltid strävar efter att ge dem en exceptionell och personlig upplevelse.​

Fordonsunderhåll och -säkerhet

Ingenting är viktigare för oss än våra kunders säkerhet. Vi följer eller överträffar tillverkarnas riktlinjer för däckbyte och oljebyten för att se till att du kan köra säkert och utan avbrott.

Vehicle Maintenance

Visuell inspektion av varje fordon  

Som en del av vår underhållsstandard utför vi en slutlig kvalitetskontroll av varje fordon före en uthyrning. I det här extra steget ingår dokumentation av fordonets skick före varje uthyrning, vilket ger dig extra trygghet så att du kan fokusera på vägen framför dig.