Information om Coronavirus (Covid-19)

Vi har fortfarande öppet.

Vi vill fortsätta finnas här för våra kunder.

Våra kunder och medarbetares välbefinnande är vår högsta prioritering. Med de kontinuerliga nyheterna om coronaviruset (COVID-19) tar vi följande steg:

- Vi följer noga situationen och följer rekommendationer och riktlinjer från Världshälsoorganisationen (WHO) och Folkhälsomyndigheten.

- På Enterprise lägger vi stor vikt vid att följa våra rengöringsprocedurer för våra fordon, både invändigt och utvändigt. Under denna tid är dessa procedurer viktigare än någonsin.

- Vi instruerar vår personal grundligt i att följa riktlinjerna från Världshälsoorganisationen (WHO) och Folkhälsomyndigheten. Vi instruerar personalen att stanna hemma om de har några symtom.

- Vi rekommenderar och instruerar alla att hålla extra avstånd, minimum 2 meter.

- Vi har handdesinfektion tillgängligt för våra kunder samt desinficerar alla nycklar och allmänna ytor.

Ändra / avboka bokning

Vi förstår att resplaner kan förändras och vi strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt. Om du vill avboka din bokning kan du göra det på vår hemsida om du har bokat direkt hos oss. Om du har bokat med en tredje part rekommenderar vi att du kontaktar dem.

OBS! Om du är sjuk eller antar att du är smittad, vänligen stanna hemma.

Som alltid är du mycket välkommen att kontakta oss.

Kundtjänst: +46 8797 90 10

Complete Clean Pledge

För att säkerställa en säker upplevelse för våra kunder såväl som anställda har Enterprise implementerat initiativet Complete Clean Pledge.